Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Fürge ujjak, avagy csoda 3 perc alatt

Fürge ujjak, avagy csoda 3 perc alatt

2014. június 05. - Darqo

Fabian Marcel Gaete01.JPG

Fabian Gaete Maureira festőművész körülbelül 3 perc leforgása alatt viszi a vászonként használt üveglapokra az ujjaival a képeken látható (stílusában hozzám nem annyira közelálló) festményeket. Nem kell nagy alkotásokra gondolni, egy-egy darab nagyjából képeslap méretű, de így is lenyűgöző a művész tehetsége.

Az „ujjal festő projekttel” az elmúlt 20 évben állítólag 20 országban turnézó, egyébként leginkább Santiago de Chile főváros Villa Cardenal Frings negyedében felkutatható művész számára az igazi világhírnevet az hozta meg, hogy 2 orosz turista lefilmezte a darabonként 6 euróba, 3 darabos csomagban 10 euróba kerülő alkotások készítésének folyamatát és feltöltötte a YouTube-ra (ezt a bejegyzés végén nézhetitek meg), majd a Redditre. A videót eddig több mint 15 millióan látták. Ha szeretnéd a technikát ellesni, blogján találsz instrukciókat, leírásokat.

Fabian Marcel Gaete02.JPG

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr786262845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása