Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mindenszínű toll a láthatáron

Mindenszínű toll a láthatáron

2014. június 04. - Darqo

Scribble000.jpg

Ha valaha is vágyakoztál olyan tollra/ceruzára, ami önmagában minden színnel képes írni és/vagy rajzolni, jelentem, az álmod valóra vált, és minden valószínűség szerint hamarosan forgalomba is kerül a sikeres Kickstarter kampány és az adakozó kedvű álmodozók jóvoltából.

A Scribble fantázianévre keresztelt, 16-bites RGB szenzorral felszerelt, csupáncsak 16 millió szín reprodukálására képes, 100.000 szín tárolására alkalmas high-tech toll kvázi olyan, mint egy pipetta, ha hozzáérinted a tárolni és használni kívánt színhez, begyűjti, elemzi az adatokat, és már kezdődhet is a firkálgatás akár papírra, akár a kedvenc mobil eszközöd arra alkalmas applikációjába (bár ez utóbbiról nincsen túl sok információ). A specifikációkról itt olvashatsz bővebben, errefelé pedig elő is rendelheted a 150 dollárba kerülő tollat.

Scribble001.jpg

Scribble02.jpg

Scribble03.jpg

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr106259867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása