Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Le fog bilincselni! – Éld meg a várost a Budapest Essentials-szel! + JÁTÉK

Le fog bilincselni! – Éld meg a várost a Budapest Essentials-szel! + JÁTÉK

2014. május 22. - Mocca

bpesscover.jpg

A Budapest Essentials minden egyben, amit ez a város kínál: zene, buli, kultúra, gasztronómia, turisztika és még ennél is több! 12 hónapnyi Budapest, 4 napba csomagolva...egy mindent elsöprő eseménysorozat, egyetlen karszalagba tömörítve! Egyetlen jeggyel Tiéd a város! Egy kult+zene+gasztrókombó, ami minden porcikájában neked szól! Helyszínünk a város, színpadjaink a klubok, díszletünk Budapest!

bpesseheadpic1_1.jpg

Így invitálnak minket, kult, gasztro és audio-zsongásokra kiéhezett föld-, vidék-, valamint fővároslakókat a jövő hét csütörtökön kezdődő négy napos esemény-cunamira a Budapest Essentials szervezői. Úgy tűnik az égieknek is bejövős a nagyszabású fesztivál, hiszen az időkép mai grafikonja is kellemes nyári hőmérsékleteket ígér.

időkép.png

A programok véget nem érő folyama azonban nem csütörtökön, hanem már ma elstartol egy szuper kezdeményezéssel, melynek mottója „CLEAN THE CITY”. A mai tisztogatási akció Facebookos oldalán be lehet ám nagy elánnal csatlakozni, amennyiben ezt megteszed este 20 órára várnak téged is nagy szeretettel a Blahára, ahol vidám interakcióba léphetsz a szervezők által biztosított takarítóeszközökkel. Önkéntesnek jelentkezhetsz az alábbi képre kattintva.

clean the city.jpg

A muri aztán csütörtökön igazából is berobban, a teljesség igénye nélkül néhány húzónév az 50 fellépő együttes és DJ közül: The Herbalizer, a Major Lazer-ből ismerős Jillionaire, Dizzy Bell, Nabiha, és a jelenleg Los Angeles-ben élő Kingdom, aki újvonalas rnb és grime, valamint nehezen behatárolható, ám szuperizgalmas bass music szelekcióval készül.

A pénteki felhozatalból erős nevek például Dbridge, Jubei és SP:MC, akiknél meghatározóbb és előremutatóbb arcokat nehezen lehetne találni a drum&bass-ben, de itt lesz a Soulclap est keretein belül Cloe Martini, illetve Isaac Tichauer is, aki nem kisebb feladatot tűzött ki céljául, mint megtisztítani a Földet a bődületesen rossz elektronikus zenéktől. A szívünk szakad meg, mert szintén még pénteken két nagy kedvencünk Kraak & Smaak, valamint Jazzanova is egy időben kezd. Komoly dilemma!

Szombaton kódolhatóan tömegeket fog vonzani a gótikus deathrock/szintipunkot abszolváló, szintén Los Angelesből betoppanó Bestial Mouths formáció, a Gorillaz Sound System, a Gus Gus frontembere Stephan Stephensennek (humorosabb nevén President Bongónak) dj szettje, vagy a Sex Pistols-zal és a Beastie Boys-zal közös fellépéseket jegyző underground hip-hopban nyomuló Scratch Perverts. A vasárnapi záróbulit pedig a Random Trip-es csapattal karöltve zárja a zseniális hangú Stamina, akivel egyébként szombaton DJ-ként is lehet találkozni.

A bulik mellett persze számtalan egyéb kitűnő program vár a fesztivál látogatókra. Lesz Wamp és Gourmet– fesztivál, ingyenes romkocsma, Paint the City tűzfal és street-art, valamit Budapestbike és Giraffe/Hop-On-Hop Off túra. Lehet menni az Állatkertbe, és csobbanni 11 budapesti fürdőben.

Megtervezni a négy napot tehát elég komoly kihívás, ezt megkönnyítendő a Budapest Essentials Facebookos oldalán található egy remek kis alkalmazás, amellyel pofonegyszerűen összerakható a család minden tagjának érdeklődést kielégítő agenda, a képre kattintva!

terv.png

És most a lényeg: játékunkban az összes eseményt magadévá teheted egy karszalag segítségével!

mc-bpess.png

A Budapest Essentials két, a négy nap összes eseményére belépést biztosító „all in one” karszalagot ajánlott fel a Manzárd Café olvasóinak, ezért cserébe egy kérdésre kell csupán válaszolni. A beérkezett helyes megfejtések között természetesen sorsolni fogunk, a két nyertest szokásunkhoz híven emailben értesítjük, a karszalagokat pedig az Erzsébet téri Design Terminálnál felállított Budapest Essentials sátorban vehetők majd át.

A Kérdés:

Melyik napon lép fel egyik nagy kedvencünk Kraak & Smaak

a – szerdán

b – pénteken

c – vasárnap

Fontos!

Megfejtéseket (a, b vagy c) hétfőn – 2014. május 26. – éjfélig várjuk a manzard.cafe@gmail.com címre. A sorsolás és a nyertesek kihirdetése és kiértesítése május 27-én délelőtt történik.

A játékban résztvevők személyes adatait (név, emailcím) a hatályos adatvédelmi előírásoknak megfelelően, kizárólag jelen pályázattal összefüggésben kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki, azokat a játék lejártával, az eredményhirdetés után töröljük.

Óra indul...!

bpesscover.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr556197204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása