Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ne vágj jó képet a homofóbiához! - Szabad a csók...!

Ne vágj jó képet a homofóbiához! - Szabad a csók...!

2014. május 17. - Mocca

2.jpg

1990. május 17-én mondta ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO), hogy „a homoszexualitás nem betegség, zavar vagy perverzió. Azóta minden évben ezen a napon tartják a homofóbia elleni világnapot. 1948 és 1990 között betegségként tartották számon a homoszexualitást. Bár az elmúlt évtizedekben több országban is jelentős eredményeket sikerült elérni a meleg egyenjogúság terén, sok helyen még ma is komoly diszkriminációval kell számolniuk a leszbikusoknak, melegeknek, biszexuálisoknak és transzneműeknek.

A WHO állásfoglalása óta május 17. a homofóbia és transzfóbia elleni világnap! 

Az Amnesty International Magyarország ennek alkalmából vár mindenkit meleg szeretettel a Kazánba, ahol megmutathatod, hogy 

Te sem vágsz jó képet a homofóbiához!

 

1.jpg

Süss süteményt vagy tortát, és nyerd meg a legfinomabb süteményért járó díjat! Márk Szonja, az Édesem, és Déri Szilvi, a Házisáfrány gasztrobloggerei zsűriznek. A bulin DJ-k szórakoztatnak, és tombola is lesz értékes díjakkal – többek között az UrbanLegend by ZsofiGereby, a cirko-gejzír mozi, MEI KAWA és Pál Tamás képzőművész felajánlásaival. A helyszínen megnézheted Holland Kati fotóművész „Love is a Human Right” című kiállítását is. Zenél Eddie Adams, Hamon Serrano és Demolition.

Ne szervezz magadnak programot 2014. május 17-re, mert a szervezők már este 8-tól várnak a Kazánba (VI. Ó utca 51.), ahol a happening alatt végig 

(katt a képre!) 

0.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr726177418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása