Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Grand Budapest Hotel madaraknak

Grand Budapest Hotel madaraknak

2014. május 09. - Darqo

tinybudapest01.jpg

Nem igazán érzékeltem, hogy hazai művészek, designerek meglovagolták volna Wes Anderson A Grand Budapest Hotel című filmjének hype-ját, pedig, ha egyéb nem is, de a magyar vonatkozású cím erőteljesen kínálgatja magát a játszadozásra (ha mégis készültek idehaza a film okán különböző alkotások, ebben az esetben elnézést kérek, valamint azt is, hogy kommenteljétek a poszt alá az alkotót és az alkotást).

A litván CLINIC 212 nevű kreatív ügynökség azonban gondolt egy nagyot és készített egy apró, három szobás boutique hotelt madarak számára a filmcím alapján (itt lehet élőben is megnézni). A „The Tiny Grand Budapest Hotel” lényegében lekicsinyített változata a filmben látható épületnek, és pusztán két dolog ötvözéseként jött létre: a filmrendező iránt érzett rajongásuk kifejezéseként és állatszeretetből. Így kell ezt csinálni...

tinybudapest02.jpg

tinybudapest03.jpg

tinybudapest04.jpg

tinybudapest05.jpg

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr686120398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása