Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Van, ami nem kapható az áruházban

Van, ami nem kapható az áruházban

2014. május 08. - Darqo

appstore01.jpg

Caio Andrade, Rafael Ochoa és Linn Livijn Wexell a tanulásban új alternatívát nyújtó svédországi Hyper Island kreatívgyárban találkoztak össze, barátságuk és együttműködésük gyümölcseként pedig egy elgondolkodtató projektet indítottak útjára, amelynek lényege, hogy bemutassák, nincs mindenre mobilalkalmazás.

Az alkotók az almás termékekhez használható áruház jellegzetes logóját és feliratát használták, bár ugye a portfóliót lehetne a másik kettővel is gyarapítani. Ebből készítettek letölthető, kényelmesebbek számára megvásárolható matricákat, amit olyan dolgokra kezdtek felragasztgatni az utcán, ami nem a kütyüinkhez használható letölthető/megvásárolható élményeket adhat a számunkra. A Not on App Store projekttel arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy az életben a legfontosabb dolgokra nincsen applikációk...

Itt hívnám fel a figyelmet a mesterhármas másik projektjére, amelyben hasonló, matricás elven működnek a dolgok, csak a „hirdetés átugrása” feliratot ragasztgatják rá a köztéri reklámokra.

appstore02.jpg

appstore03.jpg

appstore04.jpg

appstore05.jpg

appstore06.jpg

appstore07.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr116120375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása