Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szabadság gyertyákkal az Amnesty International javára

Szabadság gyertyákkal az Amnesty International javára

2014. április 30. - Darqo

Amnesty candles01.png

A Coarse stúdió két alapítója, Mark Landwehr és Sven Waschk művészek, az Amnesty International számára készítették el a képeken látható felkavaró, ám boldog megoldással kecsegtető gyertyákat. A 3 darabos gyertyakollekciót „Freedom Candles”-nek nevezték el, hiszen a gyertya rendeltetésszerű használata közben a szétolvadó viasz-igazságtalanságokból/szorongató helyzetekből szépen kirajzolódik, előbújik a váz, a Happy End.

A limitált példányban (30 darab) készített, Stop Torture, Arms Trade Treaty és a My Body My Rights névre keresztelt gyertyák a reménytelenségből kivezető utat szimbolizálják, és múlt héten egy internetes árverés keretén belül lehetett licitálni rájuk. A befolyó összeget teljes egészében a támogatók adományaiból fenntartott Amnesty Internationalnek ajánlották fel. A gyertyákról bővebben itt olvashatsz.

„Az Amnesty International egy civil szervezet, mely világszerte az emberi jogokért küzd több mint 3 millió tagjával és támogatójával. A szervezet célja, hogy kutatásokat végezzen és cselekvésre ösztönözzön annak érdekében, hogy megakadályozza és megszüntesse az emberjogi visszaéléseket, és igazságot vívjon ki azoknak, akiknek a jogai csorbultak.” Idehaza is megtalálhatóak!

Amnesty candles02.png

Amnesty candles03.png

Amnesty candles04.png

Amnesty candles05.png

Amnesty candles06.png

Amnesty candles07.png

Amnesty candles08.png

Amnesty candles09.png

Amnesty candles10.png

Amnesty candles11.png

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr456072885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása