Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Zavarba ejtő habszőnyeg

Zavarba ejtő habszőnyeg

2014. április 24. - Darqo

Showdown01.jpg

A Ward Van Gemert és Adriaan Van Der Ploeg tervezők által alapított holland Nightshop nevű designcég a jó és a rossz ízlés között próbálja elmosni a határokat kreatív és meglepő lakberendezési tárgyaikkal. A pár hete megrendezésre került Milánói Design Héten bemutatott legújabb „szőnyegük” is erre tesz egy furcsa próbát.

A The Showdown fantázianévre keresztelt, keleti szőnyegek által inspirált, azonban nem hagyományos alapanyagból, hanem poliuretán habból készített, ráadásul meglehetősen színes szőnyeggel egyből sikerült zavarba hozniuk. A leginkább művészeti alkotásként értelmezhető lakber kiegészítő valóban a jó és a rossz között egyensúlyozik, bár számomra azért mégis több szól a szép és egyben bizarr, kellemes tapintású, mégis durva szőnyeg mellett, mint ellene.

Showdown02.jpg

Showdown03.jpg

via: knstrct

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr376072362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása