Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Időzóna szőnyeg

Időzóna szőnyeg

2014. április 22. - Darqo

Timezone-rug01.jpg

Valószínűsítem, hogy a legtöbb olvasó számára már első pillanatban is ismerős lehet a képeken látható masszív, 2×3 méteres szőnyeg mintázata; hogy érzitek, nem csak egyszerűen arról van szó, hogy egy elvont, vonalfetisiszta designer szabadon engedte a fantáziáját, hanem valami hiányzik a képről.

Gyorsan elárulom (bár ez a címből azért már egyértelműen kiderülhetett), hogy a hiányzó és meglehetősen lényeges alkotóelem, a térkép. A „The Time Zone Rug” nevű szőnyegre, az időzónákat varázsolta rá egy sanghaji alapú design stúdió, a Four O Nine.

A városi hangulatot, különböző térképszőnyegeket felvonultató Urban Fabric kollekció különleges darabja 100% új-zélandi élőgyapjúból készült (az élőgyapjú jelentése: az alapanyag közvetlenül a birkáról származik, nem újrafeldolgozott, így puhább tapintást biztosít). A nappalt és az éjszakát is megjelenítő színátmenetes lakberendezési kiegészítő egyértelműen a „KELL!” kategóriába tartozik!

Timezone-rug02.jpg

Timezone-rug03.jpg

Timezone-rug04.jpg

Timezone-rug05.jpg

via: knstrct

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr936032163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása