Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Multifunkciós kaspólámpa

Multifunkciós kaspólámpa

2014. április 14. - Darqo

Bucketlight01.jpg

A képeken látható Bucketlight nevű multifunkciós lakberendezési kiegészítő Roderick Vos holland designer tervezőasztaláról került a nyilvánosság elé. A helytakarékosságot a legmesszebbmenőkig szem előtt tartó tervezésnek köszönhetően ráadásul különleges, szokatlan látványban részesíthetjük az irodánkba, lakásunkba érkezőket.

A Bucketlight ötlete a designer szerint adta magát, hiszen az Eindhoventől 30 kilométerre található apró irodájában és bemutatótermében meglehetősen nagy szüksége volt a szabad helyre és a világításra. A prototípusok két darab öntött alumínium kaspóból és a hozzá tartozó, növénytől elzárt LED világításból épülnek fel, ráadásként Vos egy jópofa ötlettől vezérelve a földön tekeredő kusza zsinórok gondját is megoldotta, hiszen a kaspólámpák aljára konnektorokat tervezett. (Itt lehet egyébként beszerezni.)

Bucketlight02.jpg

Bucketlight03.jpg

Bucketlight04.jpg

Bucketlight05.jpg

Bucketlight06.jpg

Bucketlight07.jpg

Bucketlight08.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr766000334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása