Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Multifunkciós lépcső

Multifunkciós lépcső

2014. március 28. - Darqo

Mieke Meijer01.jpg

A Mieke Meijer és Roy Letterlé holland designerek által létrehozott Mieke Meijer Studio a konstruktív formanyelv, tiszta vonalak és ipari részletek elkötelezett híve. Lakberendezési tárgyaik figyelmet követelnek maguknak, és nem csak a felhasznált alapanyagok, ezek ötvözése vagy a tárgyak formavilága miatt, hanem mert felhasználhatóságuk sosincs keretek közé szorítva, a tulajdonos kreativitására bízzák azt.

 

Vegyük alapul a képeken látható Object Élevé lépcsőinstallációt, ami tulajdonképpen egy különleges, tölgyfából és acélból készült polcrendszer, amelyhez tárolóberendezéssel egybekötött munkaállomás is tartozik. Ha jobban megfigyelitek a képeket, az emeletről levezető lépcső a polcrendszer, amely a tárolórész és az asztal hiányában totálisan használhatatlan lenne. A Just Haasnoot megbízásából készített bizarr, meglepő multifunkciós lépcső egyébként az a kategória, amit jómagam a meredeksége miatt nagyjából soha nem használnék a fel-le mászkálásra, csak tárolásra és munkára, de ez persze semmit nem von le az értékéből, egyediségéből és abból, hogy baromi jól néz ki!

Mieke Meijer02.jpg

Mieke Meijer03.jpg

Mieke Meijer04.jpg

Mieke Meijer05.jpg

Mieke Meijer06.jpg

Mieke Meijer07.jpg

Mieke Meijer08.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr225872096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása