Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Geometrikus fényerdő papírból

Geometrikus fényerdő papírból

2014. március 25. - Darqo

vana01.jpg

A londoni Orproject építészstúdió készítette el a képeken látható Vana című helyspecifikus installációt (The Brick House, Project Jan-Path, Újdelhi) az India Design Forum számára. A természetes és a mesterséges hangulat ötvözésével létrehozott geometrikus erdő teljes egészében papírból készült, a sejtelmes derengésért LED lámpák feleltek.

 

Ahogy a fotókon is látszik, a háromszögekből felépülő fényerdő magától értetődően a mennyezetet is magába foglalta. A „lombkorona” építőelemeinek illesztésénél szándékosan apró réseket hagytak, hogy az ezeken átszűrődő fény a csillagos égbolt hangulatát keltse a nézőben. Ha egy kicsit behatóbban is érdekel ez a gyönyörű installáció, az inspirációról és az elkészítéséről errefelé bővebben is olvashattok.

vana02.jpg

vana03.jpg

vana04.jpg

vana05.jpg

vana06.jpg

vana07.jpg

vana08.jpg

Fotók: Sumedh Prasad és Orproject

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr785867883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása