Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szeletelj pizzát bringával!

Szeletelj pizzát bringával!

2014. március 05. - Darqo

fixie01.jpg

Nem pontosan értem az összefüggést a bicikli és a pizza között, bár lehet, hogy nincs is, egyszerűen csak a tervezők tökéletesen alkalmasnak találták a bringakerekeket a pizzaszeletelésre. Mindenesetre, ha a bringázás, pizzazabálás, és a vicces konyhai kütyük elkötelezett híve vagy, akkor a DOIY design stúdió neked találta ki a Fixie Pizza Cutter névre keresztelt szeletelőt.

 

Az Elodie és Jaime által 2008-ban alapított stúdió és az elmúlt években hozzájuk csapódó tervezők egyébként nem csak a konyhában jártasak, a lakás számos pontjára terveztek már kiegészítőket. A New Yorktól Tokióig, több mint harminc országban jelenlévő termékeik közül érdemes még megnézni például a fül formájú ceruzahelyezőt vagy éppen a Polaroid fotómasina formájú vécépapír adagolót. Még több érdekességet itt találtok.

 

fixie02.jpg

fixie03.jpg

fixie04.jpg

fixie05.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr835834034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása