Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Gyertya-újrahasznosító gyertyatartó

Gyertya-újrahasznosító gyertyatartó

2014. február 28. - Darqo

rekindlecandle01.gif

A Benjamin Shine brit művész, designer által kifejlesztett Rekindle Candle nevű gyertyatartó egy zseniális termék, már amennyiben te is úgy gondolod, hogy használat után tök fölöslegesen kerül kidobásra a szétolvadt viasz.

 

Segítségével a gyertyaégetés közben új gyertyát teremtesz, ráadásul a kialakulás folyamatának minden részletét figyelemmel kísérheted. Igaz, nem lesz olyan szép a végeredmény, mint az eredeti gyertya, de használója legalább elmondhatja, hogy tett valami apróságot a környezetéért. Bár a tervező már több ezer, vásárlási szándékkal írt emailt kapott, sajnos egyelőre csak prototípusról van szó. Ezen az oldalon érdemes követni a fejleményeket, ugyanis Shine ígéretet tett arra, hogy folyamatosan tájékoztatja majd az embereket a tökéletesítés állomásairól és az esetleges tömeggyártásról.

rekindlecandle02.jpg

rekindlecandle03.jpg

rekindlecandle04.jpg

rekindlecandle05.jpg

rekindlecandle06.jpg

rekindlecandle07.jpg

rekindlecandle08.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr715825516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása