Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szuperasztal 125 főre

Szuperasztal 125 főre

2014. február 26. - Darqo

Superdesk01.jpg

Ahány munkahely, annyiféleképpen gondolkodnak a munkahelyi összetartás megteremtéséről, a csapatszellem növeléséről. A „The Barbarian Group”-nak is volt egy meglehetősen különleges elképzelése, ők azt találták ki, hogy mi lenne, ha egy asztalnál ülhetnének a dolgozók.

 

A gondolatot tett követte, a Clive Wilkinson Architects pedig elkészítette a digitális kreatív ügynökség New York-i irodájába az egész helyiségen átívelő, 335 méter hosszú, 408 négyzetméteres munkafelülettel rendelkező hullámzó szuperasztalt, ahol 125 munkatársuk végezheti el napi feladatait. A családias hangulatú, mégis elegáns pihenő-és tárgyalóterületekkel is rendelkező gigantikus munkaállomás a cégvezetők szerint kevesebbe került, mintha minden munkatársuk önálló asztalt kapott volna.

Superdesk02.jpg

Superdesk03.jpg

Superdesk04.jpg

Superdesk05.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr225825483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása