Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Horkolás, avagy a világ egyik legmenőbb ágyneműtervező cége

Horkolás, avagy a világ egyik legmenőbb ágyneműtervező cége

2014. február 24. - Darqo

snurk01.jpg

Bár hosszú ideje érzem, hogy valami megmagyarázhatatlan vonzalom köt a designos ágyneműkhöz, eddig még nem találkoztam olyan céggel, akinek egytől egyig minden termékét szívesen láttam volna a hálószobámban. Eddig...

 

...ugyanis a közelmúltban szembejött velem az egyik tumblioldalon a Snurk nevű holland ágyneműtervező-és forgalmazó cég, rajtam pedig gyermeki lelkesedés lett úrrá. Akárhová kattintottam a tervezőpáros, Erik és Peggy kollekcióját bemutató oldalon, azt éreztem, hogy bármelyiket elfogadnám, de azonnali jelleggel. Amikor pedig utánakutattam, kiderült, hogy nem csak baromi jó ágyneműik vannak, hanem ráadásul még jótékony céllal is indult az egész.

 

Peggynek évekkel a Snurk (ami egyébként hollandul annyit jelent: horkolás) megalapítása előtt megfogalmazódott egy ötlet a fejében egy kartondobozmintával ellátott ágyneműről, és amikor Erik váratlanul elvesztette az állását, a létbizonytalanság érzése aktuálissá tette a megvalósítást. Közösen tökéletesítgették az ötletet és végül elkészítették az ágyneműt Le-Clochard néven, valamint kidolgoztak egy tervet, amelynek lényege, hogy minden egyes eladott „kartonágynemű” után jelentős mennyiségű összeget adományoznak a hajléktalan fiatalokat támogató Stichting Zwerfjongeren Nederland (SZN) nevű holland alapítvány javára.

 

Az ötlet és maga az ágynemű is tetszett az embereknek, így szépen lassan hatalmas sikert arattak. Magazinok, újságok és blogok írt róla, és nem csak Hollandiában, sőt, más alapítványok, például az Egyesült Királyságból és Németországból is csatlakoztak a projekthez. A sikeren felbuzdulva azóta számtalan jobbnál jobb ágynemű született, úgyhogy, ha mondjuk szeretnétek úszómedencében vagy éppen űrhajósként álomra hajtani a fejeteket, a Snurk a legjobb választás számotokra!

snurk02.jpg

snurk03.jpg

snurk04.jpg

snurk05.jpg

snurk06_resize.jpg

snurk07.jpg

snurk08.jpg

snurk09.jpg

snurk10.jpg

snurk11.jpeg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr745822353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása