Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Reklámozz jégautóval!

Reklámozz jégautóval!

2014. február 20. - Darqo

Icetruck01.jpg

Az autóipari alkatrészeket gyártó és forgalmazó Canadian Tire nevű cég több mint 5 és fél tonna jégből készítette el egy Chevrolet Silverado 2500 HD típusú autó karosszériáját. A LED-es fényszórókkal és a hátsó lámpákkal felszeret kocsi egyébként teljes mértékben működőképes volt, az Ontario-i Hensall utcáin megtett körülbelül másfél kilométeres tesztúton 20 km/h végsebességgel hasították a fagyos kanadai levegőt, ami nem utolsósorban egy Guinness-rekord elérésére is elegendőnek bizonyult.

 

A jégautó célja tulajdonképpen egyszerű volt, a cég így szerette volna reklámozni legújabb MotoMaster Eliminator AGM nevű brutál erős akkumulátorát, amelynek segítségével akár -40 fokban is pöccre indul a kocsi.

 

Még több fotót találtok hivatalos Facebook profiljukon. Itt pedig, a képek alatt magát a reklámot, egy „így készült” videót és a jégautó olvadásáról, vagyis inkább „megfagyásáról” 44 óra alatt készített zseniális time-lapse videót is megnézhettek.

Icetruck02.jpg

Icetruck03.jpg

Icetruck04.jpg

Icetruck05.jpg

Icetruck06.jpg

Icetruck07.jpg

Icetruck08.jpg

Icetruck09.jpg

Icetruck10.jpg

Icetruck11.jpg

 

 

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr65822323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása