Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Beltérbe fújt óriási léggömb

Beltérbe fújt óriási léggömb

2014. február 20. - Darqo

Penique Productions01.jpg

A barcelonai székhelyű Penique Productions nevű művészcsoport 2007-ben alakult 4 fiatal tehetség összefogásával. A művészet különböző területeiről érkező alkotók azzal a céllal kezdték meg a közös munkát, hogy a művészet iránt érdeklődők érzékeit meglepő térátalakító installációkkal kényeztessék. Úgy gondolták, hogy a legjobb megoldás, ha hatalmassá celluxozott műanyag fóliát fújnak fel különböző épületek belsejében.

 

A falaknak feszülő színes beltéri „csomagolást” minden esetben megvilágítják valamilyen formában, hogy az amúgy is felismerhetetlenné varázsolt környezetet még misztikusabbá tegyék. Olyan, kissé feszült hangulata támad az embernek, mintha valami óriási és furcsa alakú hőlégballon belsejében sétálgatna. Ami külön tetszik az ötletben, hogy a kiállítótérben bemutatott installáció magát a kiállítóteret helyezi a figyelem középpontjába.

Penique Productions02.jpg

Penique Productions03.jpg

Penique Productions04.jpg

Penique Productions05.jpg

Penique Productions06.jpg

Penique Productions07.jpg

Penique Productions08.jpg

Penique Productions09.jpg

Penique Productions10.jpg

Penique Productions11.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr205812471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása