Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kínai újév sminkfestményekkel

Kínai újév sminkfestményekkel

2014. február 12. - Darqo

redhong01.jpg

Kedvenc maláj művésznőnk, Ji Hong aka Red új projekttel jelentkezett. A fiatal tehetség ezúttal a január 31-én beköszöntő kínai újév tiszteletére készített 15 festményt, amelyekhez most sem szokványos alapanyagokat használt. Az Instagramos profilján bemutatásra kerülő képeken egy rendes sminkkészlet nagyjából összes fontosabb szereplőjét felhasználja.

 

A Kínában, ezen belül is Sanghajban élő Red tavaly augusztusban kezdett kísérletezni a sminkkészletével, a kínai művészet, kultúra és a hagyományok egyes elemeit festette a vászonra többek között púder, rúzs, szempillaspirál és körömlakk segítségével. Hogy miért pont ezekkel az alapanyagokkal? Red szerint a kínai művészet rengeteg pontosságot és ügyességet igényel – egyetlen apró mozdulattal hatalmas különbséget lehet elérni, és sokszor a kevesebb több. A művésznő úgy érezte, hogy ez hasonló ahhoz, ahogy a nő óvatosan felteszi a sminkjét.

redhong02.jpg

redhong03.jpg

redhong05.jpg

redhong06.jpg

redhong07.jpg

redhong08.jpg

redhong09.jpg

redhong10.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr1005799990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása