Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Csomagoláskollázs újrahasznosított alapanyagokból

Csomagoláskollázs újrahasznosított alapanyagokból

2014. február 05. - Darqo

lisahoke1.png

Lisa Hoke amerikai művész előszeretettel készít vibrálóan színes fali kollázsokat, amelyekhez újrahasznosított, eldobható tárgyakat (is) használ. A manapság is jellemző hanyag emberi hozzáállást figyelembe véve sok lehetőség közül válogathat, a képeken látható alkotásokat többek között papír-és műanyagpoharak, különböző karton-és papír csomagolóanyagok felhasználásával építette fel a falra.

 

Április 13-ig akár élőben is megtekinthető a New Yorkban élő és dolgozó művésznő egyik legújabb és hatalmas alkotása. Az Oklahoma City Museum of Art „Come on Down” című helyspecifikus kiállítására közel 46 méter szélességben vonta be a falat az újrahasznosított alapanyagokkal. Az erről készített képeket és egy bemutató videót a poszt alján találjátok.

lisahoke2.jpg

lisahoke3.jpg

lisahoke4.jpg

lisahoke5.jpg

lisahoke6.jpg

lisahoke7.jpg

lisahoke8.jpg

lisahoke9.jpg

lisahoke10.jpg

lisahoke11.jpg

lisahoke13.jpg

lisahoke14.jpg

lisahoke15.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr545791431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása