Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Naptár pin-up taxisokkal

Naptár pin-up taxisokkal

2014. január 24. - Darqo

NYCTaxiDrivers01.jpg

Ami most következik, az persze egyáltalán nem vetekedhet a kiszeltündis naptárakkal, de poénnak legalább annyira jó, sőt, ennek legalább van értelme is, hiszen a megvásárolt példányok árát jótékony célra ajánlják fel!

Philip Kirkman és Shannon McLaughlin fotósok a bevándorlók és az alacsony jövedelmű családok minőségi oktatásával, megfelelő lakhatásával és persze egészségével immár 125 éve foglalkozó University Settlement jótékonysági akciójához kerestek valami igazán ütős és figyelemfelkeltő ötletet. A naptár mellett döntöttek, viszont a FDNY jóképű munkatársait bemutató változattal ellentétben a humorra szerették volna helyezni a hangsúlyt, ami a képek alapján sikerült is nekik. Az ikonikus New York-i sárga taxik bátor és a munkában rendíthetetlen sofőrjeit találták meg erre a célra, a taxisofőrök közül pedig sokan benne voltak a buliban. Az ötlet és a kivitelezés sikerre jellemző, hogy az első 30 ezer darab a pillanat tört része alatt elfogyott. Ha rendelnél te is a naptárból, ide érdemes kattintanod: NYC Taxi Drivers 2014 Beefcake Calendar

NYCTaxiDrivers02.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr545707563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása