Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Project 147 - Londoni párbeszédek

Project 147 - Londoni párbeszédek

2013. december 18. - Mocca

01.jpg

Az Astley várban tett tegnapi kiruccanás után egy hasonló jó példa erejéig ugorjunk át a London, Kingsland, Hackney negyedében található De Beauvoir Road viktoriánus sorházai közé, ahol az egyik, utcafrontról a többitől semmiben sem különböző családi ház falai mögött figyelemre méltó beavatkozások történtek a tavalyi év során.



Elkövetője a Scott Architect, akiknek ugyanazokkal a kihívásokkal kellett szembenézniük, mint az Astley-vár kivitelezőinek. Míg ott több száz éves terméskövekből épült, itt a 19. században emelt téglafalak közé kellett beintegrálni a minden igényt kielégítő modern életteret. A családi ház 187 négyzetméter hasznos alapterületét, plusz az elhanyagolt hátsókertet is magába foglaló példaértékű átalakítás ismét egyértelmű bizonyítékát adta annak, hogy az épített környezet múltja és jelene - értő kezek által finomhangolva - konstans beszélő viszonyban vannak egymással.



02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

11.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr65697861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása