Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Valódi Transformer egy brit művésztől

Valódi Transformer egy brit művésztől

2013. október 31. - Darqo

Hetain Patel01_resize.jpg

Hetain Patel indiai származású brit művész nem akarta roncstelepre küldeni első autóját, egy 1988-as Ford Fiestát, így hát inkább újrahasznosította. Miután nagy rajongója a Transformers franchisenak, adott volt az ötlet, hogy egy robotot készít majd belőle.

 

A guggoló robot végül édesapja, mérnök testvére és egy Transformers szakértő hatékony közreműködésével 3 hónap alatt készült el (a guggolás egyébként visszatérő motívum a művész alkotásaiban, performanszaiban, amely testtartás szimbolikusan hidat ver az indiai alsóbb kasztok és az ő Egyesült Királyságba vándorolt családja között). Ha élőben is megnéznéd, ajánlom figyelmedbe a Galleria Continua - SPHERES 6 című kiállítását, amely december 22-ig tart még.

Hetain Patel02_resize.jpg

Hetain Patel03_resize.png

Hetain Patel04_resize.jpg

Hetain Patel05_resize.jpg

Hetain Patel06_resize.jpg

via: junk culture

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr95605125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása