Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Van Gogh napraforgói élőben

Van Gogh napraforgói élőben

2013. október 24. - Darqo

3Dsunflowers01_resize.jpg

Lassan nem fog eltelni úgy nap, hogy ne jöjjön velem (és persze mindenki mással) szembe egy-egy 3D nyomtatóval készített tárgy, így szépen mindenkiben tudatosul majd a tény, hogy ez a technika valóban forradalmi változásokat hoz az életünkbe. Az információáradatból egészen nehéz kiszűrni az igazán meglepő dolgokat, hiszen a technika és a 3D nyomtatókkal készített tárgyak már önmagukban is nagyon különlegesek, most azonban sikerült valami olyasmivel előállni, amitől kikerekedett a szemem.

 

Nem tudom, hogy miért, de a következő kérdéstől lúdbőrös leszek: esetleg megnéznéd élőben is, hogy milyen lehetett a valóságban Vincent Van Gogh vázája a tizenöt napraforgóval? Megteheted, ugyanis Rob és Nick Carter művészházaspár együttműködve az MPC stúdióval elkészítette/kinyomtatta a váza és a tizenöt napraforgó valósághű háromdimenziós mását. A különlegességet a páros sok más alkotásával együtt november 2-ig lehet megtekinteni a londoni The Fine Art Society Contemporary – Transforming című kiállításán.

3Dsunflowers02_resize.jpg

3Dsunflowers03_resize.jpg

3Dsunflowers04_resize.jpg

3Dsunflowers05_resize.jpg

3Dsunflowers06_resize.jpg

3Dsunflowers07_resize.jpg

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr315591368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása