Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Annaságok újratöltve – Horváth Anna

Annaságok újratöltve – Horváth Anna

2013. szeptember 13. - Darqo

Anna00 - LittleRedRidingHood_resize.jpg

Rácsodálkozva kreativitására, Horváth Anna formatervező iparművészről és az ő Annaságairól tavaly tavasszal már egyszer beszámoltunk a magyART keretein belül. Amiért újra írnunk kell róla a nyári szünet után újrainduló magyART-ban, mert Mica Angela Hendricks és 4 éves lánya közös művészeti projektjéről bemutatott nagy sikerű hétfői posztunkhoz kaptunk tőle egy kommentet, miszerint ő is együttműködik ám a gyerekeivel, sőt, jóformán teljesen ugyanazt művelik, mint Hendricksék, csak saját stílusban.

 

Kértük, hogy küldje el a képeket, és ígértük, hogy ha más olvasók is így tesznek és összegyűlik egy albumnyi, akkor megjelentetjük a Facebookon. Namostan, miután mástól nem kaptunk jelentkezést, ellenben Anna és gyermekei munkái mindenképpen megjelenésre méltók, ezért úgy gondoltuk, hogy egy posztot rittyentünk belőlük!

 

Közös munkáik festmények és a külföldi társaikhoz képest kevésbé látszik a gyerekek keze nyoma, azonban ennek ellenpontozására Anna egy jópofa megoldást alkalmazott, minden esetben külön képkeretbe foglalta a gyermeki fantázia eredményeit, illetve külön kiegészítőkkel is feldíszítette az alkotásokat.

 

Anna fogalmaz róluk:

 

A felső kép a Piroska (Little Red Riding Hood) című alkotás. Ennek a festésébe egyáltalán nem nyúltam bele, csak az applikációkat készítettem én.

 

A második és harmadik kép a "Kinga kertje" (Kinga's garden) című alkotásról készült. Itt a festést csak kiegészítettem a kis kereten kívül arannyal, színesceruzával, hogy a kislányom ecsetvonásait kiemeljem.

 

Anna02 - Kingas garden01_resize.jpg

Anna03 - Kingas garden02_resize.jpg

 

A negyedik, ötödik és hatodik kép a Zöldenés című alkotást mutatja be (ez tulajdonképp a zöld villámlás, mennydörgés szavak összevonása – Greenplosion). Itt a kis keretben van a fiam festménye, amit viszont a kereten kívül tovább festettem, kiegészítettem.

 

Anna04 - Greenplosion01_resize.jpg

Anna05 - Greenplosion02_resize.jpg

Anna06 - Greenplosion03_resize.jpg

 

A sorozat eddig utolsó tagja (hetedik és nyolcadik kép) a "Dédi szemefénye" (The apple of granny's eye)... egyébiránt ez készült el elsőként. Ebben is elég sokat dolgoztam én is, de a kislányom eredeti festménye a kereten belül maradéktalanul megmaradt.

 

Anna07 - Dédiszemefénye01_resize.jpg

Anna08 - Dédiszemefénye02_resize.jpg

 

És végül egy festmény, amiben a gyerekek "személyesen" szerepelnek :)...Ennek a címe Up!, a sikeres rajzfilm nyomán.

 

Anna09 - Up01_resize.jpg

Anna10 - Up02_resize.jpg

 

Horváth Anna weboldala

Horváth Anna Facebookos oldala

 


Ha te is hasonlóan tehetséges magyar művész, designer, kreatív ember vagy, olvasd el a felhívásunkat és jelentkezz nálunk! A magyART rajongói klubjához pedig itt csatlakozhatsz.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr765509097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása