Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Akváriumtévét a nappaliba?

Akváriumtévét a nappaliba?

2013. szeptember 10. - Darqo

akváriumtévé01.jpg

Korábbi személyes tapasztalataim alapján azt állíthatom, hogy hajnalok hajnalán és illuminált állapotban végtelenül szórakoztató és nyugtató volt az egyik tévécsatorna végtelenített akváriumfilmjét nézegetni! Nem tudom, hogy mostanában is létezik-e még ez a „műsor”, de egy dolog biztos: soha nem jutott eszembe, hogy egy ilyet a valóságban is el lehetne készíteni igazi akváriummal, növényekkel, valódi halakkal...pedig de, és meg is csinálták!

 

Persze lehet, hogy a wikiHow felhasználói, akik összerakták a képeken látható akváriumtévét, nem az elsők, akik ilyennel próbálkoznak, de az újrafelhasználás élményétől is túlcsorduló jópofa ötlet ettől függetlenül is mindenképpen említésre méltóról! Ha készítenél otthonra egy ilyet, ezen az oldalon minden fontos információt megtalálsz a lépésekről.

akváriumtévé02.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr715503298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása