Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Virágszirom madarak

Virágszirom madarak

2013. július 31. - Darqo

birds flower01_resize.jpg

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Red, vagyis polgári nevén Ji Hong idén tavasszal ideiglenesen átköltözött az Instagramra (vagyis itt publikálja legújabb képeit), nyilván azért, hogy idáig sem kicsi rajongói táborát még nagyobbra duzzassza.

 

Ekkor az étellel játszott és különböző látványos (ismert/és kevésbé ismert) témákat dolgozott fel élelmiszerek segítségével, az Instaprojekt legújabb változatában pedig a virágszirmokat választotta alapanyagul, amelyekből csodaszép madarakat készít. Állítása szerint azért, hogy kreativitásának határait feszegesse, és nem utolsósorban, mert a gerberaszirmok (amiket a legtöbbször használ a madarak kialakításakor) hasonlítanak a madártollakra, főleg, ha egymásra rétegezik őket.

 

Red Instagramos profilját itt találjátok, és ha tetszik a művésznő munkája, ajánlom figyelmetekbe a róla szóló korábbi posztjainkat, amelyeket itt olvashattok el.

birds flower02_resize.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr575426459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása