Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tünde világa – Sándor-Nagy Tünde

Tünde világa – Sándor-Nagy Tünde

2013. július 26. - Darqo

SNT00_resize.jpg

Sándor-Nagy Tünde grafikus egy barátja tanácsára jelentkezett a magyART-ba, és milyen jól tette! Bár az elmúlt időszakban nem jött válasz tőle, egy rövid bemutatkozást és blogjának linkjét már az első levélben megkaptuk tőle. Kinézve az oldalára, aztán egy végtelenül hangulatos dimenzióba csöppentünk. A számos egyéni-és csoportos kiállítást a háta mögött tudó székelyudvarhelyi tehetség világa csak úgy, mint bárki másé is, örömmel és szomorúsággal, kitárulkozással és visszahúzódással teli. Egy rendkívül személyes, érzékeny és törékeny univerzum, de hála Istennek, ő meg is meri mutatni nekünk lelkének legmélyebb titkait! Figurái egyediek, akik egy könnyen felismerhető fantáziavilágban élik hétköznapi, ám mérhetetlenül szeretetteljes és őszinte életüket.

 

Sándor-Nagy Tünde

 

1984. augusztus 20-án, Székelyudvarhelyen születtem. 2002-ben ugyancsak Székelyudvarhelyen, a Palló Imre Művészeti Líceumban végeztem az általános iskolát, aztán 2006-ban a temesvári Nyugati Egyetem grafika szakán szereztem diplomát. Többször dolgoztam grafikai cégeknél, és mint fotós is gyűjtöttem tapasztalatokat. Jelenleg a KREA Kortárs Művészeti Iskola tervezőgrafika szakán tanulok. Folyamatosan alkotok, és fő célom mesekönyvek illusztrálása, rajzkészségem fejlesztése és grafikai tudásom gyarapítása, mert kezdettől fogva a művészi alkotó munkát érzem hivatásomnak.

 


Ha te is hasonlóan tehetséges magyar művész, designer, kreatív ember vagy, olvasd el a felhívásunkat és jelentkezz nálunk! A magyART rajongói klubjához pedig itt csatlakozhatsz.


 

SNT02_resize.jpg

SNT03.jpg

SNT04_resize.jpg

SNT05_resize.jpg

SNT06_resize.jpg

SNT07_resize.jpg

SNT08_resize.jpg

SNT09_resize.jpg

SNT10_resize.jpg

SNT11_resize.jpg

SNT12_resize.jpg

SNT13_resize.jpg

SNT14_resize.jpg

SNT15_resize.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr425411832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása