Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szürreális fényfürdő a Nendotól

Szürreális fényfürdő a Nendotól

2013. július 22. - Darqo

Nendo waterdream01_resize.jpg

Az idehaza is jelen lévő Hansgrohe nevű fürdőszobai eszközökkel foglalkozó céghez tartozó Axor márka számára készítette el az általunk oly kedvelt Nendo a képeken látható szürreális fényfürdőt. A világ leghíresebb designereivel is együttműködő, egyedi termékeket forgalmazó német cég azért kérte fel a japán designstúdiót, hogy a jövő fürdőszobájával kapcsolatos kérdéseikre adják meg saját válaszukat.

 

Az idáig három különleges vízióval, a francia testvérpár, Ronan & Erwan Bouroullec, a francia Jean-Marie Massaud és a spanyol Patricia Urquiola ötletével büszkélkedő WaterDream projekthez készítették el installációjukat, amely egy egyszerű, de végtelenül jópofa, ötletes és szép hibrid, a lámpa és a zuhanyrózsa szerelméből született lámpazuhany...

Nendo waterdream02_resize.jpg

Nendo waterdream03_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr915400991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása