Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Lenyűgöző szobrok uszadékfából

Lenyűgöző szobrok uszadékfából

2013. július 22. - Darqo

driftwood01_resize.jpg

Jeff „Jeffro” Uitto művész középiskolás kora óta nem bírja elviselni, hogy Washington állam partjai mentén szanaszét hevernek a felhasználásért kiáltozó uszadékfák, ezért kitalálta, hogy gyönyörűséges szobrokat készít majd belőlük. Bár esetenként hónapokig is tart egy-egy tökéletes darab megtalálása, a szobor elkészítése pedig évekbe telhet, azóta lelkesen fűrészeli, faragja és újra összeilleszti őket, műhelyéből pedig életnagyságú és valóban lenyűgöző alkotások kerülnek ki!

 

Az amerikai művész bútorokat is készít belőlük, de számomra leginkább a „Big Projects” című sorozatában található állatok igazán figyelemfelkeltőek, hiszen itt mutatkozik meg igazán a tehetsége és ennek különlegessége. Jeffro üzlete a történelmi Tokeland Hotel közelében, egy kőhajításnyira a Willapa-öböltől található, ahol személyesen is meg lehet csodálni, illetve vásárolni a különlegességeket, de egyébként weboldalán is lehet rendelni tőle, és akár egyedi igények alapján is szívesen készít szobrokat.

driftwood02.jpg

driftwood03_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr665400985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása