Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szürreális világok több ezer random puzzle darabkából

Szürreális világok több ezer random puzzle darabkából

2013. július 17. - Darqo

gerhard mayer01_resize.jpeg

Ti voltatok már úgy, hogy egy puzzle képet nem tudtatok kirakni és a feladás pillanatában arra gondoltatok, hogy bárcsak tökmindegy lenne a darabkák sorrendje? Én bizony igen, de javarészt azért, mert a szüleim intelmeire figyeltem, miszerint „vigyázzak a játékra”, soha nem is gondoltam a további lehetőségekre.

 

Nem úgy Gerhard Mayer, aki mára már csak azzal foglalkozik az egyszerűen „Puzzlecollages”-nek nevezett sorozatában, hogy a különböző puzzle képek darabkáit gondosan kiválogatva, saját ízlése szerint alakítson ki különleges látványvilágú, szürreális kollázsokat. Ez egy darabka az ég, esetleg egy tenger részletét nézzük? Fatörzset vagy mezőt? Az 1962-ben született, jelenleg Nürnbergben élő művész puzzle képei sokáig bogarászhatóak, ha már felfogtuk, hogy az egész mit is próbál mutatni számunkra, ráadásul minden egyes alkotás több rétegű, így egy csipetnyi szobrászatot is magukban hordoznak. Igaz, ez is csak akkor derül ki, ha közelről vagy oldalról tekintjük meg az alkotásokat.

gerhard mayer02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr255400897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása