Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Írógépmadarak

Írógépmadarak

2013. július 16. - Darqo

bird jeremy01_resize.jpg

Ahogy korábban is írtuk már, Jeremy Mayer amerikai szobrász meglehetősen mélyen vonzódik a régi írógépekhez, amely vonzalom egyértelműen megjelenik alkotásaiban is, olyannyira, hogy tulajdonképpen kizárólag az írógépek alkatrészeiből épülnek fel azok. Az embereket, állatokat és egyéb élőlényeket formázó, újrahasznosított anyagokból készített remekművek ragasztó, forrasztás, hegesztés nélkül nyerik el végleges, bizarr és néha horrorisztikus formájukat.

 

Legújabb munkái közül én most a Shallows című sorozatban található fecskéket mutatom meg nektek, amelyeknek még a szárnyai is mozgathatóak, de erről ide kattintva egy rövid videóban magatok is megbizonyosodhattok. Érdemes egyébként a művész Facebook, Tumblr vagy Instagram oldalát is követni, ha naprakészek szeretnétek lenni a legújabb különlegességekkel kapcsolatban!

bird jeremy02_resize.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr945388153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása