Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Újra lebegnek az ernyők

Újra lebegnek az ernyők

2013. július 15. - Darqo

AgitÁgueda01_resize.jpg

Tavaly már beszámoltunk arról, hogy portugáliai Águeda nevű városban egy színpompás ernyő-installációval díszítettek fel néhány utcát. Akkor két fotós Patrícia Almeida és Diana Tavares jóvoltából jutottak el a képek a nagyközönséghez, de nem halmoztak el túl sok egyéb információval a dologról.

 

Az olvasóinktól is csak annyi információ érkezett, hogy egy Portugál építészeti lap szerint a város polgármesterének fejéből pattant ki az ötlet. Idén azonban újra ellepték Águeda város utcáit az árnyékot adó játékos esernyők, és az is kiderült, hogy egy művészeti fesztivál, az AgitÁgueda keretén belül készítette el az installációt a Studio Ivotavares nevű designcég. Ha élőben is megnéznétek az ernyőket, akkor július 28-ig még megtehetitek, sok színes program kíséretében.

 

A posztban látható képeket ismét Patrícia Almeida készítette az idei fesztiválon.

AgitÁgueda02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr15400879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása