Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Nyüzsgés a műanyag palack-felhőben

Nyüzsgés a műanyag palack-felhőben

2013. július 11. - Darqo

Klimoski Chang01_resize.jpg

A június elején megnyitott Figment NYC szabadtéri fesztivál keretén belül készítették el a képeken látható hatalmas, felhő alakú pavilont kizárólag újrahasznosított és újrahasznosítható anyagokból a Studio Klimoski Chang Architects lelkes tagjai, Jason Klimoski és Lesley Chang tulajdonosok, valamint csapatuk.

 

A Kickstarter által február 14-én a nap projektjének választott, City of Dreams Pavilion című versenyen első helyezést nyert Head in the Clouds Pavilion névre keresztelt létesítményt New York közkedvelt kirándulóhelyén, egykori katonai támaszpontonján, a Governors Island-en helyezték ki és egész nyáron látogatható lesz. A tervezők alumíniumból, fából és pontosan 53.780 darab (pont ennyit dobálnak el a New Yorkban élők 1 óra leforgása alatt) újrahasznosított, élelmiszer festékkel kékre színezett folyadékkal feltöltött műanyag palackból építették fel. Nem titkolt cél volt a környezetvédelemre való figyelemfelkeltő felhívás, ami a műanyagfelhőt elnézve remélhetőleg sokakban elindította a változtatásra való igényt, valamint egy olyan helyet létrehozni, ahol az álmok városában nyugodtan álmodozhat az ember!

Klimoski Chang02.jpg

via: junk culture

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr505389746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása