Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Pillanatépítmények

Pillanatépítmények

2013. július 03. - Darqo

Chad Wright01_resize.jpg

Chad Wright amerikai művész, designer „Master Plan” című többrétegű, elgondolkodtató installációjában a homokból felépített egyenházak a készítő számára tulajdonképpen az „amerikai álom” szimbólumai. Az egyébként bútor-és világítástervezéssel foglalkozó művész szándékosan olyan alapanyagból készítette el és olyan környezetbe helyezte ki a pillanatépítményeket, hogy azokat könnyen lerombolhassák a természet erői.

 

Bár Wright a gyenge lábakon álló amerikai sormintaálom esetlenségére és mulandóságára szeretné felhívni a figyelmet, számomra a természettel szembeni alázatról, vagyis inkább annak hiányáról, valamint a környezetvédelemmel kapcsolatos súlyos felelősségünkről is szól a Master Plan...

Chad Wright02_resize.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr175379508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása