Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Iható önarcképek kávékon

Iható önarcképek kávékon

2013. július 02. - Darqo

LetsCafe01_resize.jpg

A Let's Cafe nevű tajvani kávézólánc, amely jelen pillanatig több mint 2.000 üzlettel, vagyis inkább kioszkkal rendelkezik a helyi Family Mart kisboltokban, saját maguk promózására egy meglehetősen ötletes és innovatív nyomtatóval álltak elő, hogy mostantól eláraszthassák a Facebookot vagy az Instagramot az önarcképes kávé-fotók. Az általuk kifejlesztett egyedülálló technika tulajdonképpen profi módon rámásolja az okostelefonokkal készített képeket a tejhab felszínére.

 

Ha szeretnél saját fotós tejhabot, a kávé kiválasztása és a tökéletes fotó feltöltése után a nyomtató tulajdonképpen ráhinti a tejhab felszínére azt, valamiféle ehető „por” (nyilván fahéj vagy kávépor lehet, bár erről nem lehet megtudni többet) segítségével. A folyamatról nem mondanék többet, inkább nézzétek meg a képeket és a poszt végén található videót, ezek sokkal többet elárulnak minden szónál.

LetsCafe02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr795379479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása