Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy kockányi vidámparkos élmény

Egy kockányi vidámparkos élmény

2013. június 19. - Darqo

James Dive01_resize.jpg

James Dive a dán trónörökös ausztrál feleségének kezdeményezésére indított kiállítássorozatra, a dániai Aarhusban immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Sculpture by the Sea nevű szabadtéri szoborkiállításra készítette el a képeken látható Once nevű alkotást. A június végéig még élőben is megtekinthető kiállításra felépített közel 4 méteres szoborba lebontott vidámparkokból származó tárgyakat tömörített az ausztrál művész, egyfajta emlékkockát sűrítve a vidámságból.

 

James Dive egyébként a „The Glue Society” nevű független kreatív kollektíva kreatív igazgatója, akik Sydney-i és New York-i tagokkal egyaránt rendelkeznek. Munkájuk felölel mindent, ami a televíziós hirdetések, kereskedelmi-és nyomtatott reklámok, filmrendezés, grafikai tervezés, művészeti kiállítások, élő események, videóinstallációk és szobrászat témakörébe tartozik. A rengeteg érdekes, polgárpukkasztó alkotással rendelkező 1998-ban alakult csapat azon kevesek egyike, akik egyensúlyt próbálnak teremteni a művészet és a kereskedelem között.

James Dive02_resize.jpg

James Dive03_resize.jpg

James Dive04.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr205366213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása