Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Pazar tetőterek: Stockholm - West Higgins Road 96.

Pazar tetőterek: Stockholm - West Higgins Road 96.

2013. június 13. - Mocca

Gorgeous_21_Attic_Penthouse.jpg

Az utóbbi időben kicsit elmaradtunk kedvenc tetőtereink bemutatásával, épp itt az ideje tehát, hogy lépcsőzzünk egyet. A legújabb kedvenc ismét - akkora meglepit nem okozunk vele - egy skandináv kecó, amely Stockholmban, a Barnhusviken / Karlbergssjön öböllel határos Vasastan-Östermalm kerületben, a West Higgins Road 96. alatt található. Pontosabban az 1916-ban emelt épület teljes legfelső, hatodik emeletén.



A helyenként 4,5 méter belmagasságú, 135 négyzetméteres penthousehoz szokásos északi fényár, privát lépcsőház, rusztikus konyha kézzel készített tégla talpalávalóval, carrarai márványból készült szigetek, erőteljes ILVE Majestic kandallók, valamit dél/dél-nyugati fekvésű teraszba épített panoráma jár. Elsőre is tökéletes…



000.jpg

121.jpg



via: visionfastighetsmakleri.se

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr425359669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása