Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

SÖHKA lámpa, avagy játék a befőttes gumikkal

SÖHKA lámpa, avagy játék a befőttes gumikkal

2013. május 29. - Darqo

befőttesgumi lámpa01_resize.jpg

Hogy miért tetszik az úgynevezett SÖHKA lámpa? Mert végtelenül egyszerű ötleten alapul, a kivitelezése is letisztult, minimalista, és megadja a lehetőséget, hogy a tulajdonosa kiélhesse rajta rejtett kreativitását. A lámpa Malet Thibaut francia designertől származik, aki számszerűen 5 darab fadarabból, 60 darab befőttes gumiból álmodta meg a lakberendezési kiegészítőjét.

 

Ahogy a képeken is látszik, a két pozícióban (állítva vagy fektetve) is használható lámpán a befőttes gumikkal való babrálás adja meg számunkra a végtelen formázási lehetőséget. A beszerezhetőségéről egyelőre csak annyit árult el a designer, hogy hamarosan kapható lesz, információkért pedig a Facebookos profilját érdemes követni (ügyes!). Így még arról sem tudni semmi, hogy körülbelül mennyibe fog fájni a vásárlóknak egy-egy előreláthatólag újrahasznosított kartoncsomagolásba burkolt, elemeire szedett SÖHKA lámpa.

befőttesgumi lámpa02_resize.jpg

befőttesgumi lámpa03_resize.jpg

befőttesgumi lámpa04_resize.jpg

befőttesgumi lámpa05_resize.jpg

befőttesgumi lámpa06_resize.jpg

befőttesgumi lámpa07_resize.jpg

befőttesgumi lámpa08_resize.jpg

befőttesgumi lámpa09_resize.jpg

befőttesgumi lámpa10_resize.jpg

befőttesgumi lámpa11_resize.jpg

befőttesgumi lámpa12_resize.jpg

befőttesgumi lámpa13_resize.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr935320898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása