Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Két dimenzió egy festményben

Két dimenzió egy festményben

2013. május 29. - Mocca

02.jpg

Az idei Milano Design Week talán legbetegebb darabjait egy alig két éve alapított japán dizájnstúdió, a YOY állította ki, pontosabban támasztotta a stand falainak. A három különböző barokk ülőbútort ábrázoló, elsőre teljesen átlagos vászonfestmény láttán bizonyára sok látogató tette fel magában a kérdést: szuper, de mit keresnek ezek itt?



yoy_portrait.gif



Aztán a választól, mikor egy beépített szépség helyet foglal magában a képben, még a kételkedőknek is tátva maradhatott a szájuk, ahogy nekünk is. A trükk nem más, mint a keretben feszülő elasztikus szövet, ami falra akasztva egyszerű képként, míg elhelyezkedve rajta - életre keltve a második dimenziót -, máris bútorként funkcionál. Rafinált japcsik...



01.jpg

03.jpg

02.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr25332334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása