Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Agyak fogkrémből, újságból, csokiból, meg gyümölcsből...

Agyak fogkrémből, újságból, csokiból, meg gyümölcsből...

2013. május 29. - Darqo

brain01_resize.jpg

Kyle Bean, a rendkívüli tehetséggel megáldott brit művész, designer újabb figyelemre méltó alkotásokkal jelentkezett. A különböző kereskedelmi projektekben résztvevő, luxus divatmárkák és események látványvilágáért felelős, korábban több neves magazinnal is együtt dolgozó Bean ezúttal a Men's Health magazin felkérésére készítette el a képeken látható agyakat.

 

Ennél több információt sajnos maga a készítő sem árult el a projektről, a magazin weboldalán a számtalan agyas cikk között sem leltem információkat. Meg kell elégedni azzal, hogy Bean ezúttal is a letisztult, egyszerű, viszont vicces utat választotta a fogkrémből, újságokból és gyümölcsökből megformázott agyakkal kapcsolatban.

 

A Kyle Beanről szóló korábbi posztjainkat itt, itt és itt találjátok. Érdemes rájuk nézni!

brain02_resize.jpg

brain03_resize.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr325320890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása