Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Brutálisan látványos illúzió Párizsban

Brutálisan látványos illúzió Párizsban

2013. május 28. - Darqo

dynamo varini01.jpg

Az 1952-ben Svájcban született, Párizsban élő művész, Felice Varini brutálisan látványos anamorfikus, geometrikus illúzióival kapcsolatban itt áradoztunk korábban. Nem is olyan régen, pontosabban idén tavasszal új és természetesen ezúttal is lenyűgöző alkotással jelentkezett, amit a párizsi Grand Palais oszlopait felhasználva jelenített meg.

 

Varini hatalmas műve egyébként a helyszínen zajló „Dynamo” című kiállítás részeként készült, ahol több neves kortárs művész, köztük Ann Veronica Janssens, Anish Kapoor, John Armleder, Carsten Höller, Philippe Decrauzat, Jeppe Hein, Xavier Veilhan és James Turrell alkotását is meg lehet tekinteni, egészen július 22-ig. A képek alatt egy videót is megnézhettek a munkafolyamatról.

 

Felice Varini Facebookos oldala.

dynamo varini02_resize.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr935315085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása