Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Brutálisan látványos anamorf illúziók

Brutálisan látványos anamorf illúziók

2013. március 28. - Darqo

felice varini01_resize.jpeg

Felice Varini alkotásai nem valami photoshopos vagy egyéb digitális babrálás eredményeként születnek, az 1952-ben Svájcban született, párizsi székhelyű művész bizony falra és különböző tereptárgyakra festegeti a geometrikus formákat, amelyek csak egy bizonyos nézőpontból válnak értelmezhetővé, a tökéletes szemszögből mutatják meg valódi lényegüket.

 

A megjeleníteni kívánt alkotást a legtöbb esetben projektorral vetíti, majd festi az adott területre, néhány alkalommal az élénk színű formákat különböző anyagokból készíti és lógatja be a térbe. A kül-és beltéren, építészeti-és városi terekben egyaránt megcsodálható brutálisan látványos anamorf illúziók mindig hosszadalmas és igen aprólékos munkát igényelnek. Bármelyiket el tudnám képzelni a lakásban...vagy idehaza...tökmindegy, csak legyen a közelben!

felice varini02_resize.jpg

felice varini03.jpg

felice varini04.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr115177142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása