Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mintaváltó tapéta 2.0

Mintaváltó tapéta 2.0

2013. május 27. - Darqo

Carnovsky01_resize.jpg

A Francesco Rugi és Silvia Quintanilla által alkotott Carnovsky nevű milánói designer duóról, valamint az elképesztően látványos, mintaváltó tapétáiról korábban már beszámoltunk a blogon. Az idei Milánói Design Hét keretén belül újabb, igencsak látványos „RGB-tapétával” jelentek meg a nagyközönség előtt, és ezúttal is hatalmas területen kápráztatták el az érdeklődőket.

 

A Fabulous Landscapes címre keresztelt enteriőrök tulajdonképpen folytatásai a korábbi projektnek, amelyben az úgynevezett „RGB-technikát” használják. A tapétánál Red (vörös), Green (zöld), Blue (kék) színű fények váltakozásának hatására rajzolódnak ki és válnak értelmezhetővé az egyébként egymást átfedő minták (az RGB színtérről bővebben itt olvashatsz). A designhéten több mint 20 különböző mintavilágot jelenítettek meg a befogadó galéria több szintjén, amelyek mindegyike a nézők érzelmeivel játszott. Néha szépséges, máskor váratlan és zavaró képeket csodálhattak meg, köztük tájképeket, napfelkeltét, naplementét, viharokat, egy elvarázsolt erdőt, gyönyörűséges épületbelsőket, valamint embereket, állatokat, antik anatómia rajzokat.

 

A Carnovsky-féle RGB-tapétákat limitált mennyiségben az olasz Artep Italynál lehet kapni.

Carnovsky02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr975315080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása