Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Zavarba ejtő jegyzetfüzet

Zavarba ejtő jegyzetfüzet

2013. május 09. - Darqo

Marc Tomasett01_resize.jpg

Senki sem mondta, hogy mindig követni kell a hagyományokat, hisz a dolgokat újra lehet, sőt, kell is néha gondolni időről időre, aktualizálni, hozzáigazítani a legújabb elvárásokhoz. Ez a gondolat vezérelhette Marc Thomasset designert, amikor kitalálta a képeken látható zavarba ejtő, ám inspiráló jegyzetfüzetet.

 

A jegyzetfüzetekre jellemző, általánosan elfogadott vízszintes segédvonalak helyett csak és kizárólag eltérő megoldásokat alkalmazott: kicsit megdöntve, ha már úgyis sokaknak fel-vagy le húz az írása, átlósan, hullámosan, napsugár-vagy labirintus szerűen jelennek meg a meglepett, kihívás elé állított felhasználó előtt. Lényeg, némi kreativitás felszabadítása.

 

Az úgynevezett „Inspiration Pad” a maga 32 vicces oldalával a néhány évvel ezelőtti megjelenése óta igen nagy sikert ért el. Ha szeretnétek egyet, itt tudjátok beszerezni. A hivatalos Facebookos oldalt pedig itt találjátok.

Marc Tomasett02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr605262743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása