Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Könyvnek álcázott virágcserép

Könyvnek álcázott virágcserép

2013. május 07. - Darqo

book vase01_resize.jpg

Jóleső érzés látni, hogy a pillanatok alatt ránk törő nyárban egyre több erkély borul virágba/zöldbe. Bár tény, hogy nem lehet senkire sem ráerőltetni, hogy növényeket tartson, neveljen, hisz baromirakegyetlenül nagy kihívás életben tartani őket, de azért sokkal többet is el tudnék képzelni a városban/városokban! Anti-növénytartóknak hoztam mára inspirációnak a japán YOY Design Studio jópofa ötletét, hátha kedvet kapnak (először csak piciben, apró lépésekkel) legalább egy növényke nevelgetésére.

 

A könyvnek álcázott virág/növénytartónak ráadásul tökéletes címet is választottak a „The Life of Plants” képében. Az oldaluk szerint idén jelenik meg a nagyközönség számára, de ennél pontosabb információt sajnos nem találtam a pontos dátumról, sem a beszerezhetőségéről, sem az áráról. Figyelni fogjuk!

book vase02_resize.jpg

book vase03_resize.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr625260253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása