Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy apa és a kreatív szendvicses zacskók

Egy apa és a kreatív szendvicses zacskók

2013. április 29. - Darqo

bags01_resize.jpg

David Laferriere gyerekei, Evan (15) és Kenny (14) elmondhatják magukról, hogy olyan szendvicses zacskóban tartják a tízórait, ami senki másnak nincs a világon. Tudom, végtelenül egyszerű apróság, jelentősége a világ nagy dolgaihoz képest egyenlő a nullával, sőt, lehet, hogy annyira szirupos, hogy az éppen aktuális tinisztár munkatársai egy egész dalszöveget rittyentenének belőle, de mégis azt kell, hogy mondjam, az ilyen szívmelengető apróságok teszik szebbé a hétköznapokat és persze az életet. Szerintem.

 

David Laferriere grafikus, designer 2008 óta próbálja feldobni azokat a bizonyos egymás után következő, végtelenül unalmas és szürke hétköznapokat a gyerekei számára. Először a kenyérre próbált festeni ételfesték segítségével, de egészségesnek sem találta, ellenben iszonyatosan időigényes feladatnak tűnt a napi munkák mellett, így végül a zacskók díszítése mellett döntött. Azóta pedig minden hétköznap reggel eljátssza ugyanezt a dolgot. Két legyet is üt egy csapásra, hisz mindamellett, hogy a srácai is örülnek, a reggeli ötletelés még az egyéb munkáira is jó hatással van. Pontos számításokat nem végzett, de az öt év alatt nagyjából 1 100 rajz született. Szép munka!

 

Még több alkotást találtok errefelé.

bags02_resize.jpg

bags03_resize.jpg

bags04_resize.jpg

bags05_resize.jpg

bags06_resize.jpg

bags07_resize.jpg

bags08_resize.jpg

bags09_resize.jpg

bags10_resize.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr815245109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása