Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Játékosan elegáns legócsillár

Játékosan elegáns legócsillár

2013. április 19. - Darqo

Tobias Tostesen01_resize.jpg

Nem nehéz olyan művészeti alkotásokkal találkozni, amelyek a jól ismert játékot, a Legót és ennek építőelemeit használják fel ilyen-olyan formában alapanyagként, témaként. Mi is jó néhány alkalommal próbáltuk kiemelni a legótengerből a különböző érdekességeket és a mai alkalmat is ennek szenteljük, mert Tobias Tøstesen csillárjához hasonlóval szerintünk ritkán találkozhatnak az emberek.

 

A koppenhágai designer ahelyett, hogy az eredeti és tipikus piros, kék, zöld, sárga legódarabokat használta volna, 8 000 darab átlátszó műanyag téglából készítette el hatalmas lakberendezési kiegészítőjét. Nem kevés kreativitásról tanúbizonyságot téve így ügyesen ötvözte a csillárok magasztos hangulatát, szoros szabályrendszerét a fiatalos játékossággal és lazasággal. A Kolding School of Design támogatásában készült elegáns, mégis egyszerű, letisztult és energikus legócsillárt egyébként az idei Milánói Design Héten lehetett megtekinteni élőben is.

Tobias Tostesen02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr95230050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása