Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kávéhabos hét indító

Kávéhabos hét indító

2013. április 15. - Darqo

coffee01_resize.jpg

Egy jó habos kávé (vagy más forró ital persze) apró örömöt csempészhet az általánosan érezhető nem túl vidám hét elejei hangulatba, főleg, ha mondjuk a felszolgáló olyat tesz eléd, amelynek habjába egyedi, egyszeri festményt varázsol.

 

Mike Breach az elkövetője a képeken látható alkotásoknak. A pillanatművész egy New York-i szálloda kávézójában dolgozik és először saját maga szórakoztatására, unaloműzésből készítette a habfestményeket. Persze sok-sok vendég hangulatát dobta fel ezzel, így a dolognak gyorsan híre terjedt, a Storyboard tumblr oldal szerkesztői pedig vették a fáradtságot és egy rövid videót készítettek a munkafolyamatról, hogy minél több ember értesülhessen barista különleges műveiről. A sikerre jellemző, hogy például Chelsea Clinton is megemlékezett saját twitterén az őt ért élményről.

 

Még több képet találtok Mike Breach tumblr oldalán.

coffee02_resize.jpg

coffee03_resize.jpg

coffee04_resize.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr295217271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása