Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ismeretlen ismerős – Gabay Gergely aka GG

Ismeretlen ismerős – Gabay Gergely aka GG

2013. április 12. - Darqo

GG00_resize.jpg

Gabay Gergely, ismertebb nevén GG, a hazai street art egyik legkedveltebb és legtehetségesebb alkotója, ismeretlen ismerőse. Mondom ez utóbbit azért, mert bár a művész arcát érthető okokból nem igazán ismerhetjük, alkotásaival nap mint nap találkozhattunk már a legkülönfélébb helyeken. Felismerhető, könnyen beazonosítható stílusa van, mi pedig már az első pillanatban tudtuk, hogy írnunk kell róla a magyART-ban.

 

GG a Nemzeti Galéria rajziskolájában kezdte meg művészeti tanulmányait, majd a 2000-es évek elején a Budai Rajziskolában folytatta, aztán Svédország és a Folkuniversitetet számítógépes grafikai kurzusa, végül pedig az angliai Carlisle városa és a Cumbria Institute of the Arts, no meg a képzőművészeti diploma következett. Itt ismerkedett meg a stencilezéssel is, amely az idők folyamán kedvenc technikájává is vált. 2005-ben költözött haza, azóta Törökbálinton él és alkalmazott festészettel, grafikai munkákkal és nagyon néha az alkotásai eladásával keresi meg a kenyérre valót. A portfólióban többek között bringavázak, autók, táblaképek szerepelnek. Köztéri alkotásait jórészt hobbiból csinálja, szeret arcokat rajzolni, sok matricát csinál, amelyeket ki is szokott ragasztani Budapesten. Na, ki az, aki találkozott már valamelyik alkotásával? Mi igen, például a Móriczon...

 


Ha te is hasonlóan tehetséges magyar művész, designer, kreatív ember vagy, olvasd el a felhívásunkat és jelentkezz nálunk! A magyART rajongói klubjához pedig itt csatlakozhatsz.


 

GG02_resize.jpg

GG03_resize.jpg

GG04_resize.jpg

GG05_resize.jpg

GG06.jpg

GG07.jpg

GG08_resize.jpg

GG09.jpg

GG10_resize.jpg

GG11_resize.jpg

GG12_resize.jpg

GG13_resize.jpg

GG14_resize.jpg

GG15_resize.jpg

GG16_resize.jpg

GG17_resize.jpg

GG18.jpg

GG19.jpg

GG20_resize.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr315212231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása